Nieuwe of extra sleutels bestellen

Als u in een woning van ons gaat wonen, krijgt u natuurlijk voldoende sleutels. Maar het kan gebeuren dat u nieuwe of extra huissleutels nodig heeft. Sleutels van uw eigen voordeur of berging kunt u zelf bij laten maken, bijvoorbeeld bij een sleutelmaker.

Welke sleutels bestelt u bij ons?

  • Sleutels van de algemene ruimtes en sleutels die een sleutelmaker niet kan maken (dat zijn gecertificeerde en elektronische sleutels) kunt u alleen via ons laten bijmaken. Hier zijn kosten aan verbonden. Het bedrag is afhankelijk van het soort sleutel dat u bestelt. Een standaard gecertificeerde sleutel kost € 35.
  • Elektronische sleutels variëren van € 35 tot ca. € 125. Het bestellen van elektronische sleutels (o.a. handzenders of druppels) doet u telefonisch

Levertijd

Wij proberen een sleutel binnen 12 dagen naar u op te sturen. Maar door een personeelstekort bij onze leverancier, moet u op dit moment rekening houden met een levertijd van maximaal 30 dagen. Onze excuses voor het ongemak.

Buitengesloten?

Bent u de sleutel van uw eigen voordeur kwijt of is deze gestolen? Of is uw sleutel afgebroken in het slot? Dan belt u zelf met een slotenmaker om uw deur te openen. De kosten voor het plaatsen van een nieuw slot zijn voor u.