Projecten

Wij willen onze huurders een woning van goede kwaliteit bieden: bouwtechnisch in orde, veilig en gezond. Op heel wat plekken in Rotterdam werken wij hieraan.

HKT-Blok

We renoveren 61 woningen aan de Heemskerk-, De Kempenaer-, en Talmastraat in Rotterdam-Noord. Ook voegen we 13 nieuwe woningen toe.

Meer over dit project

Hoge Kampen

In Rotterdam Zuidwijk in de wijk De Kampen hebben wij groot onderhoud uitgevoerd aan 12 woongebouwen met in totaal 360 woningen.

Meer over dit project

Liskwartier

We willen woningen in het Liskwartier opknappen en verbeteren. We beginnen met 45 woningen aan de Bergweg, Schiebroeksestraat, Schieveenstraat, Sint-Agathastraat, Voorburgstraat en de Willebrordusstraat.

Meer over dit project

Patrimonium's Hof

Het Patrimonium's Hof in de wijk Bloemhof is een Rijksmonument, gebouwd in 1915. De komende jaren renoveren wij dit complex.

Meer over dit project

Pioen

We lieten de fundering van de 55 woningen aan het Bloemhofplein onderzoeken en ontdekten dat deze niet goed meer is. De woningen verzakken en dit moeten we aanpakken.

Meer over dit project

Ranonkel

De hele wijk BLoemhof kampt met verzakkingsproblemen. Voor ons complex Ranonkel werken we een renovatieplan uit waarin ook de fundering wordt meegenomen.

Meer over dit project

Schiebroek-Zuid

In Schiebroek-Zuid ligt, als het om wonen gaat, een flinke opgave. Er staan verouderde en veel dezelfde woningen, vooral portiekwoningen. Voor een vitale wijk is een divers en kwalitatief goed aanbod van (voldoende) woningen belangrijk. Dat geldt uiteraard ook voor sociale huurwoningen. Wij gaan daarom aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit van onze woningen.

Meer over dit project

Tweebosbuurt

In de Afrikaanderwijk (Feijenoord) ligt de Tweebosbuurt; multicultureel, jong, levendig. Een goed bereikbare buurt tegen het centrum van de stad. Toch is Tweebosbuurt ook een van de buurten met de meest dringende problematiek van Rotterdam met veel verouderde woningen. De komende jaren vernieuwen we samen met de gemeente de Tweebosbuurt.

Meer over dit project

Verboomstraat even

Wij maken plannen voor het verbeteren van de woningen in ons complex Verboomstraat even.

Meer over dit project

Verzetshelden

Wij maken plannen voor 314 eengezinswoningen in Hoogvliet-Zuid. Dit doen we in 2 fasen; Verzetshelden I en Verzetshelden II.

Meer over dit project

Wildenburg

In 'de burgen' in Zuidwijk bouwden wij de afgelopen jaren al nieuwe woningen in het Hof van Zuidwijk en de Parel van Zuidwijk. De 110 sociale huurwoningen in project Wildenburg is de laatste nieuwbouw van deze gebiedsontwikkeling.

Meer over dit project